2017 05 12 14 49 20 724 kopija

Karlovačke udruge KA-MATRIX, Carpe Diem i Turbina promjena danas su, 12. svibnja, s početkom u 11 sati predstavile svoje uspješne projekte u sklopu Dana otvorenih vrata EU projekata. 

Udruga Turbina promjena prezentirala je projekt “Jedan, dva, tri uključi se i ti!”, uz info pult na kojem će se moći dobiti informacije o mogućnostima financiranja iz EU (s naglaskom za mlade) i prijenos iskustava sudionika projekta (mladi iz ruralnih krajeva). Udruga Carpe Diem imala je prezentaciju na info pultu putem informativnog i promotivnog materijala, prikazivanje kratkih videa nastalih kroz projekte, “Živu knjižnicu” na temu mobilnosti mladih te je predstavila svoj projekt Job club for youth. Udruga KA-MATRIX prezentirala je projekt STAR VOICE: “Karlovac public & civil partnership for citizens participation and increased transparency for the revitalisation of the old town centre Zvijezda” u okviru kojega su građani dobili promotivne materijale (brošure projekta i njegove rezultate), te su mogli pogledati promotivni film projekta o deliberativnom procesu. Udruga KA-MATRIX organizirala je i  “šetnju Zvijezdom” nastalom u okviru provođenja akademskog service learniga s Veleučilištem Karlovac.

Dani otvorenih vrata EU projekata organiziraju se u okviru tradicionalnog obilježavanja Europskog tjedna od strane Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije uz podršku Europske komisije na više od 60 lokacija na području Hrvatske u razdoblju od 6. do 13. svibnja 2017. godine.

KAportal

Događaj

KA-MATRIX

Karlovački

KA-MATRIX

Radio Mrežnica

 

 

volonteri

Sponzori, donatori i partneri

Carpe_diem_logo.pngDrutvo_Naa_djeca_Karlovac_logo.pngGradska_Toplana_logo.jpgHEP_RGB.pngHK-logo-color.pngINKASATOR_LOGO_RGB.jpgKarlovac_logo_.jpgMDOMSP_logo.pngMcdonalds_logo.jpgNajbolji_prijatelj.pngOS-Grabrik-Logo-.jpgO_Draganii.pngO_Mahino_logo.pngZELENILO-LOGO.jpgZoo_villi_logo.pngistoa_logo.pnglogo_kole_banija.pnglogo_zoo_hobby.png
Go to top