bfc0e38e 2c76 4d0d a5dd f1075f85d8d8
 
Udruga za lokalni razvoj „Turbina promjena“ u prostorijama Knjižnice i čitaonice Plaški, na adresi Saborčanska bb, Plaški održala je u četvrtak 7. travnja 2016. u 17.00 sati edukaciju za mlade na temu: „Principi i temeljne vrijednosti održivog razvoja u 21. stoljeću“.
Edukacija je održana u sklopu provedbe projekta „Zeleni val“. Partneri na projektu su: Udruga za lokalni razvoj „Turbina promjena“ i Općina Plaški, a financiran je od strane Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.
Gosti- predavač ovoga puta bio je predsjednik Udruge za lokalni razvoj „Turbina promjena“ Žarko Latković, mag.ing.traff.
Cilj interaktivne radionice bio je upoznati lokalno stanovništvo Općine Plaški s pojmom održivog razvoja, principima i temeljnim vrijednostima održivog razvoja, razvojem ideje održivog razvoja kroz povijest i najvažnijih pravnih akti Europske unije i Republike Hrvatske koji potiču održiv način života. Također smo se kroz interaktivnu radionicu osvrnuli na važnost odgoja i obrazovanja za održiv razvoj kao i na milenijske razvojne ciljeve, koji predstavljaju globalne ciljeve za održiv razvoj.
 

 

volonteri

Sponzori, donatori i partneri

Carpe_diem_logo.pngDrutvo_Naa_djeca_Karlovac_logo.pngGradska_Toplana_logo.jpgHEP_RGB.pngHK-logo-color.pngINKASATOR_LOGO_RGB.jpgKarlovac_logo_.jpgMDOMSP_logo.pngMcdonalds_logo.jpgNajbolji_prijatelj.pngOS-Grabrik-Logo-.jpgO_Draganii.pngO_Mahino_logo.pngZELENILO-LOGO.jpgZoo_villi_logo.pngistoa_logo.pnglogo_kole_banija.pnglogo_zoo_hobby.png
Go to top