18741451 1130065847140073 710064520 n

Udruga za lokalni razvoj „Turbina promjena“ nositelj je Projekta organiziranja dnevnih aktivnosti za starije osobe „Zajedno kroz dan“. Projekt „Zajedno kroz dan“ financiran je od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, socijalnu politiku i mlade te će se provodit u suradnji sa Centrom za socijalnu skrb Karlovac, Obiteljskim domom za starije i nemoćne „Nobiles“, Obiteljskim domom za starije i nemoćne „MiVa“ i Obiteljskim domom za starije i nemoćne „Vila Jelaši“.

Ciljevi zacrtani projektom su osvještavanje građana o važnosti podizanja kvalitete života starijih osoba kroz organiziranje dnevnih aktivnosti u lokalnoj zajednici, podizanje kvalitete života starijih osoba kroz organiziranje dnevnih aktivnosti u lokalnoj zajednici, osnaživanje volontera za rad sa starijim osobama kroz organiziranje dnevnih aktivnosti u lokalnoj zajednici i unapređenje sustava pružanja socijalnih usluga za starije osobe u ruralnim krajevima Karlovačke županije

Glavne aktivnosti projekta su izrada baze podataka o korisnicima, uključivanje i educiranje volontera, selekcija volontera i predstavljanje projekta, izrada i provedba plana organiziranja dnevnih aktivnosti za starije osobe u lokalnoj zajednici, ciklus radionica stručne tematike (tradicionalne vještine, prva pomoć, prava u sustavu socijalne skrbi i informatička radionica), te organizacija i provedba „Sajma treće životne dobi“.

Ukupna vrijednost projekta je 49.600,00 kuna. Projekt se provodi na području Draganića i Karlovca u razdoblju od 2. svibnja 2017. do 1. svibnja 2018. godine. 

KAportal

Karlovački

Izbor za najmješanca grada Karlovca 2018. godine

Još jedan izbor za najmješanca grada Karlovca je iza nas.

Opširnije...
Kako uštedjeti energiju u kućanstvima

Štednja je danas postala najtraženija tema, stoga vam donosimo jedan opširniji pregled [ ... ]

Opširnije...
Biootpad

Osim što možemo reciklirati različite materijale, kao što su plastika, papir, guma, [ ... ]

Opširnije...
Mjesečni rezime projekta

 

Kratki opis aktivnosti koje smo proveli u 9 mj.

Opširnije...
Gljivarstvo na području grada Karlovca

Gljivarstvo je ogromno područje rada, a obuhvaća proizvodnju hrane, tehnologiju prerade, farmaceutiku [ ... ]

Opširnije...

Udruga za lokalni razvoj "Turbina promjena" sudjelovala je na današnjem 10. Sajmu udruga [ ... ]

Opširnije...

 

volonteri

solarno stablo BANNER 300px

Sponzori

Cistoca.pngLogotip-Vodovod-i-kanalizacija.pngREGEA-web.pngbrunata.pnggrb_karlovca_copy.pnghep.png
Go to top