18741451 1130065847140073 710064520 n

Udruga za lokalni razvoj „Turbina promjena“ nositelj je Projekta organiziranja dnevnih aktivnosti za starije osobe „Zajedno kroz dan“. Projekt „Zajedno kroz dan“ financiran je od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, socijalnu politiku i mlade te će se provodit u suradnji sa Centrom za socijalnu skrb Karlovac, Obiteljskim domom za starije i nemoćne „Nobiles“, Obiteljskim domom za starije i nemoćne „MiVa“ i Obiteljskim domom za starije i nemoćne „Vila Jelaši“.

Ciljevi zacrtani projektom su osvještavanje građana o važnosti podizanja kvalitete života starijih osoba kroz organiziranje dnevnih aktivnosti u lokalnoj zajednici, podizanje kvalitete života starijih osoba kroz organiziranje dnevnih aktivnosti u lokalnoj zajednici, osnaživanje volontera za rad sa starijim osobama kroz organiziranje dnevnih aktivnosti u lokalnoj zajednici i unapređenje sustava pružanja socijalnih usluga za starije osobe u ruralnim krajevima Karlovačke županije

Glavne aktivnosti projekta su izrada baze podataka o korisnicima, uključivanje i educiranje volontera, selekcija volontera i predstavljanje projekta, izrada i provedba plana organiziranja dnevnih aktivnosti za starije osobe u lokalnoj zajednici, ciklus radionica stručne tematike (tradicionalne vještine, prva pomoć, prava u sustavu socijalne skrbi i informatička radionica), te organizacija i provedba „Sajma treće životne dobi“.

Ukupna vrijednost projekta je 49.600,00 kuna. Projekt se provodi na području Draganića i Karlovca u razdoblju od 2. svibnja 2017. do 1. svibnja 2018. godine. 

KAportal

Karlovački

Trening za trenere

Naši djelatnici Branimira Penić i Tibor Zatezalo su sudjelovali na treningu za [ ... ]

Opširnije...
Završen četvrti ciklus radionica za djecu na temu „Izrada videa o pravima djece“

Udruga za lokalni razvoj „Turbina promjena“ provela je zadnju od ukupno četiri radionice [ ... ]

Opširnije...

Udruga za lokalni razvoj Turbina promjena, održala je drugi modul edukacije za odgojitelje Dječjeg [ ... ]

Opširnije...
Edukacija za članove i volontere Udruge za mlade

Udruga za lokalni razvoj Turbina promjena sa zadovoljstvom se odazvala pozivu Udruge za mlade Agora [ ... ]

Opširnije...
Team - building u Beogradu

Prošli smo vikend (9. ožujka - 11. ožujka 2018.) proveli u jačanju kapaciteta naše [ ... ]

Opširnije...

 

volonteri

solarno stablo BANNER 300px

Sponzori

Cistoca.pngLogotip-Vodovod-i-kanalizacija.pngREGEA-web.pngbrunata.pnggrb_karlovca_copy.pnghep.png
Go to top