pobjednici

Udruga za lokalni razvoj Turbina Promjena, 14. listopada 2017. godine, održala je drugi po redu Izbor za najmješanca grada Karlovca, u sklopu projekta "Daj Šapu", na šetalištu dr. Franje Tuđmana (Promenada). Građani su imali priliku prijaviti svog ljubimca, družiti se s ostalim vlasnicima pasa, kupiti magnetić s motivom kućnog ljubimca, kalendar za 2018. godinu i što je najvažnije podržati inicijativu udomljavanja napuštenih pasa.

Kako bi ovaj Izbor bio što kvalitetniji, osim naših vrijednih zaposlenika i volontera, pobrinuli su se i suradnici na projektu, te od mnogih ističemo sljedeće: Udruga Najbolji prijatelj i Osnovna škola Dragojla Jarnević kroz inicijativu „Budimo prijatelji životinja". Također hvala i medijima koju su popratili ovaj događaj, Turističkoj zajednici Karlovac koja se posebno angažirala u promociji događaja, te McDonald's-u koji nam je osigurao osvježenja za sudionike. Projekt sufinanciraju Grad Karlovac i Gradska toplana d.o.o., te zahvaljujemo i njima, jer bez njihove podrške ovu bi inicijativu bilo puno teže provesti.

slika 1

Izbor je svojim govorom otvorila pročelnica Upravnog odbora za komunalno gospodarstvo, gospođa Hermina Komanac. Stručni žiri sastavljen od tri člana: Magdalena Bakarić (Udruga Najbolji prijatelj), Monika Torbar Jurišić (Veterinarska ambulanta Dubovac) i Tibor Zatezalo (voditelj projekta „Daj šapu“), imao je tešku odluku. Na kraju su za pobjednika proglasili psa Happyja, vlasnice Sanje Milek. Drugo mjesto osvojila je Maša, vlasnice Marije Tuškan, a treće mjesto Mrvica, vlasnice Sare Požar. Čestitamo sretnim dobitnicima!

 slika 2

Hvala svima koji su priložili donacije za pse koji čekaju udomljavanje. Kroz donacije je prikupljeno 1350 kuna, od čega su 500 kuna donirali zaposlenici tvrtke Petrokov d.o.o. Donacije će se utrošiti na cjepiva protiv zaraznih bolesti za pse koji se nalaze u skloništu Utinja. Također smo za Utinjaše prikupili 228 kilograma hrane za pse.

Podsjećamo da za Utinjaše možete donirati sredstva na žiroračun: HR2523600001102573215, Udruga Najbolji prijatelj, s naznakom „za cjepiva“.

Veliko hvala svima koji su sudjelovali na ovom događaju, a posebno bismo zahvalili svim njuškicama koje su nam uljepšale dan!

Vidimo se sljedeće godine!

slika 3

Youtube

Grad Karlovac

Turistička zajednica grada Karlovca

Trend radio

Radio Mrežnica

Karlovački

Trening za trenere

Naši djelatnici Branimira Penić i Tibor Zatezalo su sudjelovali na treningu za [ ... ]

Opširnije...
Završen četvrti ciklus radionica za djecu na temu „Izrada videa o pravima djece“

Udruga za lokalni razvoj „Turbina promjena“ provela je zadnju od ukupno četiri radionice [ ... ]

Opširnije...

Udruga za lokalni razvoj Turbina promjena, održala je drugi modul edukacije za odgojitelje Dječjeg [ ... ]

Opširnije...
Edukacija za članove i volontere Udruge za mlade

Udruga za lokalni razvoj Turbina promjena sa zadovoljstvom se odazvala pozivu Udruge za mlade Agora [ ... ]

Opširnije...
Team - building u Beogradu

Prošli smo vikend (9. ožujka - 11. ožujka 2018.) proveli u jačanju kapaciteta naše [ ... ]

Opširnije...

 

volonteri

solarno stablo BANNER 300px

Sponzori

Cistoca.pngLogotip-Vodovod-i-kanalizacija.pngREGEA-web.pngbrunata.pnggrb_karlovca_copy.pnghep.png
Go to top