14215169 10210673577624940 1513853283 oUdruga za lokalni razvoj „Turbina promjena“ u prostorijama Knjižnice i čitaonice Plaški, na  adresi Saborčanska bb, Plaški održala je u ponedjeljak 29. kolovoza 2016. u 18.00 sati edukaciju za mlade na temu: „Važnost prepoznavanja prirodnih bogatstva kao pokretača razvoja lokalne zajednice“.

Edukacija je održana u sklopu provedbe  projekta „Zeleni val“. Partneri na projektu su: Udruga za lokalni razvoj „Turbina promjena“ i Općina Plaški, a financiran je od strane Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

Gost – predavač ove radionice je bila Antonija Vučić .

Cilj interkativne radionice bio je upoznati stanovništvo s prirodnim bogatstvom Općine Plaški i kako oni mogu pridonjeti razvoju bogatstva Općine Plaški. Tijekom radionice lokalno stanovništvo se osvrnulo na mnoge tekuće probleme što se tiče zapuštanja prirodnih resursa u Plaškom. Sudionici su bili veoma zainteresirani za ovakav obllik predavanja što su dokazail aktivnim sudjelovanjem u raspravi.

 

HRK

 

volonteri

Sponzori, donatori i partneri

Carpe_diem_logo.pngDrutvo_Naa_djeca_Karlovac_logo.pngGradska_Toplana_logo.jpgHEP_RGB.pngHK-logo-color.pngINKASATOR_LOGO_RGB.jpgKarlovac_logo_.jpgMDOMSP_logo.pngMcdonalds_logo.jpgNajbolji_prijatelj.pngOS-Grabrik-Logo-.jpgO_Draganii.pngO_Mahino_logo.pngZELENILO-LOGO.jpgZoo_villi_logo.pngistoa_logo.pnglogo_kole_banija.pnglogo_zoo_hobby.png
Go to top