14199777 10208685476468303 2075735615608194095 n

Udruga za lokalni razvoj „Turbina promjena“ pokrenula je projekt „Daj Šapu!“ koji osvještava  građane o važnosti udomljavanja napuštenih životinja i odgovorne skrbi za životinje na području Grada Karlovca.

 

U subotu 3.9.2016. je odrađeno snimanje  za kalendar 2017. koji će sadržavati fotografije prekrasnih i jedinstvenih mješanaca koji traže svoj dom. Psi su nađeni napušteni na ulici ili spašeni iz skloništa Utinja, nakon što im je istekao zakonski rok od 60 dana, a za koje brinu karlovački volonteri.  

Kalendar će biti predstavljen na sajmu udruga grada Karlovca, te u sklopu Prvog izbora za najmješanca grada Karlovca koji će se održat 1.10.2016. godine. Zainteresirani građani moći će ga kupiti tijekom sajma udruga, na izboru za najmješanca i u pojedinim ugostiteljskim obrtima. Sav prihod od prodaje namijenjen je za kupnju hrane i ostale potrepštine za naše četveronožne ljubimce koji su privremeno smješteni sve dok ne pronađu svoj doma.

Voditelj projekta je Tibor Zatezalo, te su uz predsjednika Udruge Žarka Latkovića u projekt još uključeni i Branimira Penić, Emanuel Cipurić i Petra Šegulić.

Više o projektu na facebook stranici: Daj Šapu!

Karlovački info


 

volonteri

Sponzori, donatori i partneri

Carpe_diem_logo.pngDrutvo_Naa_djeca_Karlovac_logo.pngGradska_Toplana_logo.jpgHEP_RGB.pngHK-logo-color.pngINKASATOR_LOGO_RGB.jpgKarlovac_logo_.jpgMDOMSP_logo.pngMcdonalds_logo.jpgNajbolji_prijatelj.pngOS-Grabrik-Logo-.jpgO_Draganii.pngO_Mahino_logo.pngZELENILO-LOGO.jpgZoo_villi_logo.pngistoa_logo.pnglogo_kole_banija.pnglogo_zoo_hobby.png
Go to top