NS završna
Udruga za lokalni razvoj “Turbina promjena” održala je danas u velikoj vijećnici Grada Karlovca konferenciju za novinare u povodu završetka projekta Integracija starih i nemoćnih u život lokalne zajednice “Nismo sami”.

Projekt je proveden na području Popović Brda i Gornje Trebinje, a partneri su bili Grad Karlovac i Centar za socijalnu skrb Karlovac. Projekt je financiran od strane Ministarstva socijalne politike i mladih u vrijednosti od 150 000 kuna. Cilj projekta je pružanje socijalnih usluga starim, nemoćnim i siromašnim osobama na području posebne državne skrbi u svrhu smanjenja siromaštva i socijalne isključenosti.
Rezultati projekta su da je sudjelovalo 40 korisnika, 13 volontera koji su ostvarili 1400 volonterskih sati, uređen je prostor stare škole u Gornjoj Trebinji za druženje lokalnog stanovništva, održane dvije velike volonterske akcije u kojima je sudjelovalo oko 30 volontera, održane kreativne radionice za djecu - izrada čestitka, magneta i sportsko-rekreativna radionica, održana edukacija za volontere kako raditi sa starijim i nemoćnim koju je proveo Centar za socijalnu skrb Karlovac, održane edukativne radionice na temu korištenja računala i interneta za početnike.
Projekt je trajao od 1.10.2015. do 30.9.2016.

HRK
Kaportal
Radio Mrežnica

Trend

TV4R

Grad Karlovac

 

volonteri

solarno stablo BANNER 300px

Sponzori

Cistoca.pngLogotip-Vodovod-i-kanalizacija.pngREGEA-web.pngbrunata.pnggrb_karlovca_copy.pnghep.png
Go to top