pobjednici

Udruga za lokalni razvoj Turbina Promjena, 14. listopada 2017. godine, održala je drugi po redu Izbor za najmješanca grada Karlovca, u sklopu projekta "Daj Šapu", na šetalištu dr. Franje Tuđmana (Promenada). Građani su imali priliku prijaviti svog ljubimca, družiti se s ostalim vlasnicima pasa, kupiti magnetić s motivom kućnog ljubimca, kalendar za 2018. godinu i što je najvažnije podržati inicijativu udomljavanja napuštenih pasa.

Kako bi ovaj Izbor bio što kvalitetniji, osim naših vrijednih zaposlenika i volontera, pobrinuli su se i suradnici na projektu, te od mnogih ističemo sljedeće: Udruga Najbolji prijatelj i Osnovna škola Dragojla Jarnević kroz inicijativu „Budimo prijatelji životinja". Također hvala i medijima koju su popratili ovaj događaj, Turističkoj zajednici Karlovac koja se posebno angažirala u promociji događaja, te McDonald's-u koji nam je osigurao osvježenja za sudionike. Projekt sufinanciraju Grad Karlovac i Gradska toplana d.o.o., te zahvaljujemo i njima, jer bez njihove podrške ovu bi inicijativu bilo puno teže provesti.

slika 1

Izbor je svojim govorom otvorila pročelnica Upravnog odbora za komunalno gospodarstvo, gospođa Hermina Komanac. Stručni žiri sastavljen od tri člana: Magdalena Bakarić (Udruga Najbolji prijatelj), Monika Torbar Jurišić (Veterinarska ambulanta Dubovac) i Tibor Zatezalo (voditelj projekta „Daj šapu“), imao je tešku odluku. Na kraju su za pobjednika proglasili psa Happyja, vlasnice Sanje Milek. Drugo mjesto osvojila je Maša, vlasnice Marije Tuškan, a treće mjesto Mrvica, vlasnice Sare Požar. Čestitamo sretnim dobitnicima!

 slika 2

Hvala svima koji su priložili donacije za pse koji čekaju udomljavanje. Kroz donacije je prikupljeno 1350 kuna, od čega su 500 kuna donirali zaposlenici tvrtke Petrokov d.o.o. Donacije će se utrošiti na cjepiva protiv zaraznih bolesti za pse koji se nalaze u skloništu Utinja. Također smo za Utinjaše prikupili 228 kilograma hrane za pse.

Podsjećamo da za Utinjaše možete donirati sredstva na žiroračun: HR2523600001102573215, Udruga Najbolji prijatelj, s naznakom „za cjepiva“.

Veliko hvala svima koji su sudjelovali na ovom događaju, a posebno bismo zahvalili svim njuškicama koje su nam uljepšale dan!

Vidimo se sljedeće godine!

slika 3

Youtube

Grad Karlovac

Turistička zajednica grada Karlovca

Trend radio

Radio Mrežnica

Karlovački

 

volonteri

Sponzori, donatori i partneri

Carpe_diem_logo.pngDrutvo_Naa_djeca_Karlovac_logo.pngGradska_Toplana_logo.jpgHEP_RGB.pngHK-logo-color.pngINKASATOR_LOGO_RGB.jpgKarlovac_logo_.jpgMDOMSP_logo.pngMcdonalds_logo.jpgNajbolji_prijatelj.pngOS-Grabrik-Logo-.jpgO_Draganii.pngO_Mahino_logo.pngZELENILO-LOGO.jpgZoo_villi_logo.pngistoa_logo.pnglogo_kole_banija.pnglogo_zoo_hobby.png
Go to top