Izrada_videa_Naša_prava_Leo_Staković

Udruga za lokalni razvoj „Turbina promjena“ provela je zadnju od ukupno četiri radionice u ciklusu radionica pod nazivom „Izrada videa o pravima djece“, koje se provode u sklopu Projekta promicanja dječje participacije „Naša prava“. Radionice su održane na području grada Karlovca i županije, u četiri osnovne škole (OŠ Banija, OŠ Draganići, OŠ Grabrik te OŠ Mahično) s učenicima četvrtih razreda.

Izrada_videa_Naša_prava

Ciklus radionica „Izrada videa o pravima djece“ zadnji je od četiri ciklusa radionica predviđenih projektom „Naša prava“, a radionice je vodio stručni suradnik Leo Staković. Na radionicama je sudjelovalo ukupno troje volontera Udruge za lokalni razvoj „Turbina promjena“.

U ovom ciklusu radionica učenici su kroz pjesmu, ples, igru i glumu pomogli stvaranju videa o dječjim pravima. Kroz radionice u četiri osnovne škole, svaka je škola imala poseban dio „slagalice“, koja će se u konačnici uobličiti u video o dječjim pravima u kojem glavnu ulogu i riječ imaju sama djeca.

Izrad_videa_Naša_prava_1

Izrada_videa_Naša_prava_2

Dodatna aktivnost po projektu „Naša prava“ bit će i igranje same igre koju su u proteklom ciklusu radionica izrađivala djeca, a čije se održavanje predviđa u mjesecu travnju.

Projekt promicanja dječje participacije „Naša prava“ financiran je u iznosu od 44 tisuće kuna od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, socijalnu politiku i mlade te se provodi u partnerstvu s Gradom Karlovcem i Društvom Naša djeca Karlovac, a provodi se do kraja travnja 2018.godine, te obuhvaća oko stotinjak djece iz navedenih škola.

 

 

volonteri

solarno stablo BANNER 300px

Sponzori

Cistoca.pngLogotip-Vodovod-i-kanalizacija.pngREGEA-web.pngbrunata.pnggrb_karlovca_copy.pnghep.png
Go to top