Kolaž

 

Dana 24. travnja 2018. održana je zadnja radionica "Igranje edukativne igre o pravima djece" u sklopu projekta promicanja dječje participacije "Naša prava" kojeg provodi Udruga za lokalni razvoj "Turbina promjena" iz Karlovca. 

 

 

Igra naziva „1,2,3 – Imamo prava svi!“ edukativna je društvena igra koju su napravila sama djeca koja su sudjelovala u projektu „Naša prava“. Naime, u sklopu trećeg ciklusa radionica pod nazivom „Izrada edukativne igre o pravima djece“ učenici četvrtih razreda četiri osnovne škole, OŠ Banija, Draganići, Grabrik i Mahično, sudjelovali su u izradi igre koju su sada djeca napokon imali priliku i odigrati. Kroz igru koja sadrži pitanja o dječjim pravima i obvezama te zadatke povezane s njihovim potrebama i željama, učenici su proveli sat na otvorenom te na zabavan način utvrdili svoje znanje te s veseljem izvršavali zadatke koji su bili pred njima. Radionica "Igranje edukativne igre o pravima djece" posljednja je u nizu radionica u sklopu projekta „Naša prava“, koje su se od studenog provodile u spomenutim školama, a završili smo je uz igru, vježbu i smijeh.

 

 

 

volonteri

Sponzori, donatori i partneri

Carpe_diem_logo.pngDrutvo_Naa_djeca_Karlovac_logo.pngGradska_Toplana_logo.jpgHEP_RGB.pngHK-logo-color.pngINKASATOR_LOGO_RGB.jpgKarlovac_logo_.jpgMDOMSP_logo.pngMcdonalds_logo.jpgNajbolji_prijatelj.pngOS-Grabrik-Logo-.jpgO_Draganii.pngO_Mahino_logo.pngZELENILO-LOGO.jpgZoo_villi_logo.pngistoa_logo.pnglogo_kole_banija.pnglogo_zoo_hobby.png
Go to top