Karlovački vrtuljak 2018 1

I ove se godine održava Karlovački vrtuljak u organizaciji Društva Naša djeca Karlovac. Bogatim programom predviđeno je na desetke radionica, koje su sve volonterskog karaktera. Cilj je, kroz igru i zabavu, osvijestiti djecu o važnosti međusobnog poštivanja i tolerancije. Otvorenje Karlovačkog vrtuljka održat će se 13.5.2018. u 10:00 sati povodom Majčinog dana u Glazbenom paviljonu, a zatvorit će se 18.5.2018. godine, također u Glazbenom paviljonu, Obiteljskim koncertom.

Po prvi puta ove godine sudjeluje i naša Udruga, s društvenom igrom "1, 2, 3, imamo prava svi!" koju smo izradili u sklopu projekta "Naša prava", te ćemo ju odigrati  17.5.2018. u 9:00 sati ispred GK Zorin dom. Pridružite nam se!
Više o Programu možete vidjeti u nastavku, a na radionice se možete prijaviti na sljedeći način:

Putem web stranice DND Karlovac (http://dnd-gradkarlovac.hr/). U desnom kutu ekrana vidljiv je prostor za prijave. Potrebno je upisati:
Username: KV2018
Password: SkoleKarlovac
Ispod loga Karlovačkog vrtuljka, nalazi se naslov "PRIJAVA ZA KV 2018", potrebno je kliknuti na naslov i odmah će vam se otvoriti link na kojem možete provesti prijavu za Karlovački vrtuljak 2018.
 
Vidimo se!
 
Karlovački vrtuljak 2018 Program 1

 

volonteri

solarno stablo BANNER 300px

Sponzori

Cistoca.pngLogotip-Vodovod-i-kanalizacija.pngREGEA-web.pngbrunata.pnggrb_karlovca_copy.pnghep.png
Go to top