rsz dsc 0040

Udruga za lokalni razvoj „Turbina Promjena“ nositelj je Projekta usmjerenog unapređenju kvalitete života starijih osoba u lokalnoj zajednici za 2018. godinu „Zlatne godine“.

Projekt „Zlatne godine“ financiran je od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku te će se provoditi u partnerstvu s Centrom za socijalnu skrb Karlovac i Gradom Karlovcem te suradnicima Obiteljskim domom za starije i nemoćne „MiVa“, Obiteljskim domom za starije i nemoćne „Nikola“ i Udrugom umirovljenika grada Karlovca, te gradskom četvrti Grabrik.

 Ciljevi zacrtani projektom su osvještavanje građana o važnosti podizanja kvalitete života starijih osoba kroz organiziranje dnevnih aktivnosti u lokalnoj zajednici, podizanje kvalitete života starijih osoba kroz organiziranje dnevnih aktivnosti u lokalnoj zajednici, osnaživanje volontera za rad sa starijim osobama kroz organiziranje dnevnih aktivnosti u lokalnoj zajednici i unapređenje sustava pružanja socijalnih usluga za starije osobe u ruralnim krajevima Karlovačke županije.

Glavne aktivnosti projekta su izrada baze podataka o korisnicima, uključivanje volontera u rad sa starijim osobama, izrada rasporeda volontiranja za volontere, organiziranje dnevnih aktivnosti za starije osobe u lokalnoj zajednici.

Ukupna vrijednost projekta je 69.000,00 kuna. Projekt se provodi na području Općine Draganić i grada Karlovca u razdoblju od 1. lipnja 2018. do 31. svibnja 2019. godine. 

 

volonteri

solarno stablo BANNER 300px

Sponzori

Cistoca.pngLogotip-Vodovod-i-kanalizacija.pngREGEA-web.pngbrunata.pnggrb_karlovca_copy.pnghep.png
Go to top