42114311 271772036776584 1384067109650169856 n

Udruga za lokalni razvoj "Turbina promjena", u prostorijama Gradske četvrti Grabrik, odnosno na svojoj privremenoj adresi Kneza Branimira 13 u Karlovcu, postavila je pano "Energetski Info Kutak".

Pano će služiti kao informativni kutak svim građanima o aktualnim novostima na području energetske učinkovitosti i zaštite okoliša. Na njemu su izloženi svi važniji "Eko" datumi u godini, informativni promidžbeni letci na temu energetske učinkovitosti i zaštite okoliša, između ostalog i sva aktualna događanja na području karlovačke županije koja bi mogla zanimati građane a da su usko povezana s istim. Informacije će se na tjednoj bazi postavljati sukladno nadolazećim događajima ili važnijim obavijestima. Cilj postavljanja panoa ovakvog tipa je informiranje i podizanje svijesti građana kada su energetska učinkovitost i zaštita okoliša u pitanju. 

 

volonteri

Sponzori, donatori i partneri

Carpe_diem_logo.pngDrutvo_Naa_djeca_Karlovac_logo.pngGradska_Toplana_logo.jpgHEP_RGB.pngHK-logo-color.pngINKASATOR_LOGO_RGB.jpgKarlovac_logo_.jpgMDOMSP_logo.pngMcdonalds_logo.jpgNajbolji_prijatelj.pngOS-Grabrik-Logo-.jpgO_Draganii.pngO_Mahino_logo.pngZELENILO-LOGO.jpgZoo_villi_logo.pngistoa_logo.pnglogo_kole_banija.pnglogo_zoo_hobby.png
Go to top