Collage za naslovnu

Udruga za lokalni razvoj "Turbina promjena“ održala je danas, 21.rujna 2018., radionicu u Dječjem vrtiću Slunj na temu obnovljivih izvora energije. Ova radionica posljednja je od ukupno tri radionice koje je Udruga "Turbina promjena" održala u DV Slunj. Podsjećamo, prva radionica održana je početkom srpnja na temu "Kako sačuvati energiju u kućanstvima?", a druga u početkom tjedna na temu „Recikliranje“.

 

 

Na današnjoj su radionici djeca imala priliku nešto više saznati o obnovljivim i neobnovljivim izvorima energije, o razlikama o njima te o opasnostima koje donosi korištenje neobnovljivih resursa. Učili su o vrstama obnovljivih izvora energije, a nakon uvodne prezentacije djeca su imala priliku naučiti i kako napraviti vlastitu vjetrenjaču od papira.

Navedene tri radionice su predviđene u sklopu aktivnosti kroz projekt Energetske obnove zgrade Dječjeg vrtića Slunj, Operativni program "Konkurentnost i kohezija" 2014.-2020., financiran iz Fondova u financijskom razdoblju 2014.-2020.

 

volonteri

Sponzori, donatori i partneri

Carpe_diem_logo.pngDrutvo_Naa_djeca_Karlovac_logo.pngGradska_Toplana_logo.jpgHEP_RGB.pngHK-logo-color.pngINKASATOR_LOGO_RGB.jpgKarlovac_logo_.jpgMDOMSP_logo.pngMcdonalds_logo.jpgNajbolji_prijatelj.pngOS-Grabrik-Logo-.jpgO_Draganii.pngO_Mahino_logo.pngZELENILO-LOGO.jpgZoo_villi_logo.pngistoa_logo.pnglogo_kole_banija.pnglogo_zoo_hobby.png
Go to top