Konačni primjer plakata

Izrađen je plakat osvještavanja djece, mladih i građana o zaštiti okoliša i energetskoj učinkovitosti u sklopu projekta "Misli Zeleno".

Na kraju ciklusa kreativnih radionica, održanim u Dječjim vrtićima Rakovac i Dubovac te Osnovnim školama Mahično i Banija, gdje su djeca po izboru crtala njihovo poimanje zaštite okoliša i očuvanja energije, izabrani su najkreativniji crteži djece te su na temelju njih dizajnirani i tiskani promidžbeni plakati s ciljem osvještavanja djece, mladih i građana o zaštiti okoliša i energetskoj učinkovitosti. Odabrani su crteži učenika prvog razreda OŠ Mahično; Ivano Čulig, Sergej Starešinčić, Sara Žanić i Sara Štukić te jednog učenika prvog razreda OŠ Banija; Lukas Vukelić. Od djece vrtićke dobi, izabrani su crteži Frana Požara iz Dječjeg vrtića Dubovac i Jelene Šuica iz Dječjeg vrtića Rakovac. Djeca su na kreativan i edukativan način kroz crteže prikazali neke od načina kako možemo zaštiti okoliš i pridonijeti očuvanju energije te su time pokazali zavidno znanje o tim temama, čak i u vrtićkoj dobi. Plakat će se lijepiti na području grada Karlovca i okolnih mjesta.

 

volonteri

Sponzori, donatori i partneri

Carpe_diem_logo.pngDrutvo_Naa_djeca_Karlovac_logo.pngGradska_Toplana_logo.jpgHEP_RGB.pngHK-logo-color.pngINKASATOR_LOGO_RGB.jpgKarlovac_logo_.jpgMDOMSP_logo.pngMcdonalds_logo.jpgNajbolji_prijatelj.pngOS-Grabrik-Logo-.jpgO_Draganii.pngO_Mahino_logo.pngZELENILO-LOGO.jpgZoo_villi_logo.pngistoa_logo.pnglogo_kole_banija.pnglogo_zoo_hobby.png
Go to top