IMAG0091  web
Udruga za lokalni razvoj „Turbina promjena“ u Domu za djecu „Vladimir Nazor“ održala je interaktivnu radionicu sa djecom. Radionica je održana u sklopu provedbe  projekta „Misli zeleno, radi zeleno“. Partneri na projektu su: Općina Plaški, Odred izviđača „Vladimir Nazor“ i Dom za djecu „Vladimir Nazor“, a financiran je od strane Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.
Gosti-predavači ovoga puta bili su članovi Ronilačkog kluba „Žabac“ Karlovac, ronioci Zdenko Nenadić i Dejan Ranitović.

Cilj radionice je bio upoznati djecu sa florom i faunom rijeka, zašto je važno očuvati domaće riječne vrste, kako se vrši monitoring invazivnih vrsta u rijekama, kako se izvlači smeće i  krupni otpad iz rijeka te ih upoznati i sa ronjenjem ne samo kao sportom već i s time kako ronjenje može postati cjeloživotno zanimanje. Stoga su članovi RK „Žabac“ Karlovac djecu upoznali sa ronilačkom opremom, predstavili opis poslova kojima se ronioci bave i na koji način i sami mogu postati ronioci.  
Edukativne radionice u sklopu provedbe projekta „Misli zeleno, radi zeleno“ nastavljaju se na području Plaškoga.

 

Linkovi:

Radio Mrežnica

Ka portal

 

volonteri

Sponzori, donatori i partneri

Carpe_diem_logo.pngDrutvo_Naa_djeca_Karlovac_logo.pngGradska_Toplana_logo.jpgHEP_RGB.pngHK-logo-color.pngINKASATOR_LOGO_RGB.jpgKarlovac_logo_.jpgMDOMSP_logo.pngMcdonalds_logo.jpgNajbolji_prijatelj.pngOS-Grabrik-Logo-.jpgO_Draganii.pngO_Mahino_logo.pngZELENILO-LOGO.jpgZoo_villi_logo.pngistoa_logo.pnglogo_kole_banija.pnglogo_zoo_hobby.png
Go to top