IMG 2954  kopija

Udruga za lokalni razvoj „Turbina promjena“  je 31. travnja 2015. godine u Čitaonici za mlade u Karlovcu u 19 sati  održala edukativnu radionicu za zainteresirane građane grada Karlovca. Edukativna radionica je održana pod nazivom „Obnovljivi izvori energije i energetska učinkovitost u višestambenim zgradama“ koja je održana u sklopu projekta „Solarno stablo“, a čiji su partneri REGEA-a, Grad Karlovac, Općina Plaški i Dom za djecu „Vladimir Nazor“, a financiran je od strane Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, Ministarstva gospodarstva i Grada Karlovca. 

Edukativnu radionicu su održali Žarko Latković, predsjednik Udruga za lokalni razvoj „Turbina promjena“ i Emanuel Cipurić, voditelj projekta „Solarno stablo“.
Cilj edukativne radionice je bio upoznati građane (stanare) o mogućnostima korištenja obnovljivih izvora energije, povećanju energetske učinkovitosti te mogućnostima sufinanciranja projekata energetske obnove u višestambenim zgradama. U sklopu projekta je također planirano niz drugih  edukativnih radionica na temu energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije o čemu ćemo Vas  informirati.

Linkovi:

Ka portal

Trend portal

Hrvatski radio Karlovac

 

volonteri

solarno stablo BANNER 300px

Sponzori

Cistoca.pngLogotip-Vodovod-i-kanalizacija.pngREGEA-web.pngbrunata.pnggrb_karlovca_copy.pnghep.png
Go to top