Slika 1 1

Udruga za lokalni razvoj „Turbina promjena“ je u suradnji sa stalnim stručnim suradnikom Leom Staković, održala edukativnu radionicu izrade edukativnog videa o elektroničkom nasilju nad i među djecom. Edukativna radionica održana je u osnovnoj školi Banija, točnije u informatičkoj i tehničkoj učionici. Na edukativnoj radionici izrade edukativnog videa o elektroničkom nasilju nad i među djecom sudjelovao je 21 učenik svih škola partnera.

Slika 1 11

Iz osnovne škole Banija sudjelovalo je pet učenika; Marta Turković, Marina Ćosić, Vida Protulipac, Dora Bijelić i Lea Fištrović. Učenici koji su sudjelovali u izradi videa iz osnovne škole Grabrik su; Ante Latković, Sanjin Janjanin, Helena Busić, Nika Novaković i Lara Novaković. Pet učenika petih razreda osnovne škole Draganić; Luka Bencetić, Matija Vrbanić, Marija Vrbanić, Luca Bene i Gabrijela Igerčić. Niki Zorić, Karla Ivka, Gabriela Vuković, David Hrebac, Bartol Jančić i David Vrbanić su učenici Osnovne škole Mahično koji su sudjelovali u izradi edukativnog videa o elektroničkom nasilju nad i među djecom.

 

 

volonteri

Sponzori, donatori i partneri

Carpe_diem_logo.pngDrutvo_Naa_djeca_Karlovac_logo.pngGradska_Toplana_logo.jpgHEP_RGB.pngHK-logo-color.pngINKASATOR_LOGO_RGB.jpgKarlovac_logo_.jpgMDOMSP_logo.pngMcdonalds_logo.jpgNajbolji_prijatelj.pngOS-Grabrik-Logo-.jpgO_Draganii.pngO_Mahino_logo.pngZELENILO-LOGO.jpgZoo_villi_logo.pngistoa_logo.pnglogo_kole_banija.pnglogo_zoo_hobby.png
Go to top