Letak 1

Udruga za lokalni razvoj „Turbina promjena“ kroz projekt Inicijative mladih „SI2M“ (Inicijativa mladih „Sportsko - intelektualne igre mladih“), koji financira Grad Karlovac, organizira jednodnevne sportsko - intelektualne aktivnosti za organizacije civilnog društva na području grada Karlovca koje se aktivno bave mladima. Cilj Inicijative mladih „SI2M“ je umrežavanje i ojačanje međusobne povezanosti i timskog rada između organizacija civilnog društva te ostvarenje novih, potencijalnih suradnji u radu istih na području grada Karlovca. Prijaviti se mogu sve organizacije s područja grada Karlovca koje rade s mladima, najkasnije do 15. rujna 2019. Predviđene su aktivnosti u obliku ekipnih natjecanja u raznim sportskim igrama i igrama općeg znanja. Detalji prijave mogu se pronaći na Facebook eventu a prijavnicu možete pronaći ovdje. Prijavnicu je potrebno preuzeti, ispuniti putem računala i povratno poslati na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ovom inicijativom, Udruga za lokalni razvoj „Turbina promjena“ želi pružiti priliku organizacijama civilnog društva a koje su aktivne u radu s mladima na području grada Karlovca, da se jednodnevnim sportsko – intelektualnim aktivnostima, kroz druženje i zabavu, umreže i tako ojačaju međusobnu povezanost i timski rad te stvore nove, potencijalne suradnje u budućem radu organizacija civilnog društva na području grada Karlovca, s posebnim naglaskom na rad s mladima.

 

volonteri

Sponzori, donatori i partneri

Carpe_diem_logo.pngDrutvo_Naa_djeca_Karlovac_logo.pngGradska_Toplana_logo.jpgHEP_RGB.pngHK-logo-color.pngINKASATOR_LOGO_RGB.jpgKarlovac_logo_.jpgMDOMSP_logo.pngMcdonalds_logo.jpgNajbolji_prijatelj.pngOS-Grabrik-Logo-.jpgO_Draganii.pngO_Mahino_logo.pngZELENILO-LOGO.jpgZoo_villi_logo.pngistoa_logo.pnglogo_kole_banija.pnglogo_zoo_hobby.png
Go to top