Predstavljen Projekt usmjeren unapređenju kvalitete života starijih osoba u lokalnoj zajednici za 2019./2020.: „Staza sreće“.

Početkom siječnja 2020. godine, Udruga za lokalni razvoj „Turbina promjena“ započela je s aktivnostima kroz Projekt usmjeren unapređenju kvalitete života starijih osoba u lokalnoj zajednici za 2019. / 2020. godinu „Staza sreće“. Projekt „Staza sreće“ financiran je od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku te će se provoditi u partnerstvima s Centrom za socijalnu skrb Karlovac i Gradom Karlovcem te u suradnji s Obiteljskim domovima za starije i nemoćne „MiVa“ iz Draganića i „Vila Korana“ iz Barilovića.

Projekt organiziranja dnevnih aktivnosti za starije osobe kao temeljnu svrhu ima organiziranje raznih radionica za starije osobe u lokalnoj zajednici, odnosno starije osobe koje su smještene u Obiteljskim domovima za starije i nemoćne, ali i osnaživanje kapaciteta Udruge za pružanje socijalnih usluga starijim osobama na nerazvijenim, ruralnim područjima Karlovačke županije.

Ovo je peti projekt koji Udruga provodi u području pružanja socijalnih usluga starijim i nemoćnim osobama, s ciljevima; osvještavanje građana o važnosti podizanja kvalitete života starijih osoba kroz organiziranje dnevnih aktivnosti u lokalnoj zajednici, podizanje kvalitete života starijih osoba kroz organiziranje dnevnih aktivnosti u lokalnoj zajednici, osnaživanje volontera za rad sa starijim osobama kroz organiziranje dnevnih aktivnosti u lokalnoj zajednici i unapređenje sustava pružanja socijalnih usluga za starije osobe u ruralnim krajevima Karlovačke županije.

Ukupna vrijednost projekta je 80.000,00 kuna. Projekt se provodi na području Općina Draganić i Barilović u razdoblju od 1. siječnja 2020. do 31. prosinca 2020. godine.

 

volonteri

Sponzori, donatori i partneri

Carpe_diem_logo.pngDrutvo_Naa_djeca_Karlovac_logo.pngGradska_Toplana_logo.jpgHEP_RGB.pngHK-logo-color.pngINKASATOR_LOGO_RGB.jpgKarlovac_logo_.jpgMDOMSP_logo.pngMcdonalds_logo.jpgNajbolji_prijatelj.pngOS-Grabrik-Logo-.jpgO_Draganii.pngO_Mahino_logo.pngZELENILO-LOGO.jpgZoo_villi_logo.pngistoa_logo.pnglogo_kole_banija.pnglogo_zoo_hobby.png
Go to top