20160120 181104

 

Interaktivna radionica u Plaškom

Udruga za lokalni razvoj „Turbina promjena“ u prostorijama Knjižnice i čitaonice Plaški, na adresi Saborčanska bb, Plaški održala je u srijedu 20. siječnja 2016. u 18.00 sati

edukaciju za lokalno stanovništvo na temu: „Što je okoliš i kako ga zaštiti? “. Edukacija je održana u sklopu provedbe projekta „Zeleni val“. Partneri na projektu su: Udruga za lokalni razvoj „Turbina promjena“ i Općina Plaški, a financiran je od strane Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

Gost - predavač je bio volonter udruge " Turbina promjena ",  Josip Cipurić, bacc.ing.agr.

Cilj interaktivne radionice bio je upoznati lokalno stanovništvo u Plaškom s pojmom što je to okoliš i kako ga zaštiti, s pravnom stranom zaštite okoliša u Republici Hrvatskoj i Europskoj Uniji te sa stanjem zaštite okoliša na području Karlovačke županije i Općine Plaški.
Sudionici radionice su pokazali veliko zanimanje za temom te se nakon edukacije razvila rasprava o stanju okoliša i zaštiti istog na području Općine Plaški.


KAportal

 

volonteri

Sponzori, donatori i partneri

Carpe_diem_logo.pngDrutvo_Naa_djeca_Karlovac_logo.pngGradska_Toplana_logo.jpgHEP_RGB.pngHK-logo-color.pngINKASATOR_LOGO_RGB.jpgKarlovac_logo_.jpgMDOMSP_logo.pngMcdonalds_logo.jpgNajbolji_prijatelj.pngOS-Grabrik-Logo-.jpgO_Draganii.pngO_Mahino_logo.pngZELENILO-LOGO.jpgZoo_villi_logo.pngistoa_logo.pnglogo_kole_banija.pnglogo_zoo_hobby.png
Go to top