13230264 1043962665696602 1250937451093610794 n

Udruga za lokalni razvoj „Turbina promjena“ u prostorijama Knjižnice i čitaonice Plaški, na adresi Saborčanska bb, Plaški održala je u utorak 17. svibnja 2016. u 18.00 sati edukaciju za mlade na temu: „Ekološka kriza i održivi razvoj“.
Edukacija je održana u sklopu provedbe projekta „Zeleni val“. Partneri na projektu su: Udruga za lokalni razvoj „Turbina promjena“ i Općina Plaški, a financiran je od strane Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.
Gosti- predavač bio je Emanuel Cipurić mag.oec.
Cilj interaktivne radionice  bio je upoznati mlade u Plaškom s pojmom ekološka kriza i održivi razvoj, kako i na koji način se naš odnos prema prirodi reflektira na nas same i što bi mi kao pojedinci trebali učiniti da spriječimo ekološku krizu. Sudionici radionice su pokazali veliko zanimanje za temom te se nakon edukacije razvila rasprava o stanju okoliša i zaštiti istog na području Općine Plaški.

 

volonteri

Sponzori, donatori i partneri

Carpe_diem_logo.pngDrutvo_Naa_djeca_Karlovac_logo.pngGradska_Toplana_logo.jpgHEP_RGB.pngHK-logo-color.pngINKASATOR_LOGO_RGB.jpgKarlovac_logo_.jpgMDOMSP_logo.pngMcdonalds_logo.jpgNajbolji_prijatelj.pngOS-Grabrik-Logo-.jpgO_Draganii.pngO_Mahino_logo.pngZELENILO-LOGO.jpgZoo_villi_logo.pngistoa_logo.pnglogo_kole_banija.pnglogo_zoo_hobby.png
Go to top