DJELATNICI UDRUGE ZA LOKALNI RAZVOJ "TURBINA PROMJENA"

50730870 2291170064429332 2534878741637627904 n

 

 

 

 

 

 

  

Petra Šegulić administrativni je referent na području energetske učinkovitosti i zaštite okoliša. U Udruzi za lokalni razvoj "Turbina promjena" zaposlena je od 1. svibnja 2017. godine kao projektni administrator po Projektu organiziranja dnevnih aktivnosti za starije osobe „Zajedno kroz dan“. 1. studenog 2017. godine započinje s radom kao administrativni referent na području energetske učinkovitosti i zaštite okoliša. Kroz svoj rad u Udruzi, Petra je zadužena za informiranje i edukaciju građana, djece i mladih na području energetske učinkovitosti i zaštite okoliša kroz radionice, predavanja, javne tribine i sl., pisanje svih projektnih prijava Udruge s naglaskom na područje energetske učinkovitosti i zaštite okoliša. Također, zadužena je i za koordinaciju, osmišljavanje, pisanje, provedbu te izvještavanje po svim projektima Udruge s naglaskom na projekte na području energetske učinkovitosti i zaštite okoliša.

Uz administraciju i osnovne računovodstvene poslove Udruge, održava i administrira internetsku stranicu i društvene mreže Udruge. Početkom 2019. godine, sukladno novim zaposlenjima, vrši mentorstvo novozaposlenim osobama. Organizator je i izvoditelj volonterskih akcija, konferencija, javnih tribina te organizator i koordinator poslovnih sastanaka i događanja unutar Udruge, ali i sudionik na događanjima ostalih Udruga civilnog društva. Godinu dana, volonterski je uređivala i vodila radijsku emisiju "Eko Radio" na lokalnom karlovačkom radiju.

Do zaposlenja u Udruzi za lokalni razvoj "Turbina promjena", bila je aktivni volonter iste. Dosada je sudjelovala u raznim projektima, a od 2017. godine je i autor velike većine njih; "Solarno stablo", "Misli zeleno", "1, 2, 3 , uključi se i ti"​, "Nismo sami", "Prilika za nas", "Daj šapu 1, 2 i 3", "I djeca to mogu", "Naša prava", "Zlatne godine" (autor), "Božićno zvono" (autor), "Misli zeleno, radi zeleno", "Misli Zeleno2" (autor), "Inicijativa mladih - KvizKa" (autor), "KvizKa Vol. 2" (autor), "#IsključiNasilje" (autor), „#IsključiNasilje 2“ (autor) "1, 2, 3 - imamo prava svi", "Energy of nature" (u sklopu Erasmus + programa), "Zajedno kroz dan" (sudjelovala u pisanju), "Staza sreće" (autor), "Mladi za mlade" (autor), Inicijativa mladih „SI2M“ (autor) itd. Također je uključena i u promociju Udruge za lokalni razvoj "Turbina promjena" i ostale aktivnosti vezane uz Udrugu. Završila je Srednju školu Jastrebarsko, smjer ekonomist.

Anamarija Garašić foto

 

 

 

 

 

 

 

 Anamarija Garašić Severinac adimistrativni je referent Udruge. Zadužena je za opće poslove Udruge, te je koordinatorica volontera i projektnih aktivnosti u programskom području "Integracija ranjivih skupina u život lokalne zajednice" i programskom području "Podrška razvoju volonterstva na području Karlovačke županije". Također, zadužena je za koordinaciju projektnih aktivnosti,pisanje projektnih prijava,administrativne poslove unutar projekata, izvještavanjepromociju udruge i projekata udruge tekoordinaciju volontera i vođenje baze volontera,vođenje evidencijskih dokumenata udruge,praćenje propisa iz područja socijalne skrbi,koordinaciju zaposlenika po projektima, te vođenje i koordinaciju međunarodnih projekata i pisanje projektnih prijedloga u okviru međunarodne suradnje.

Zadužena je i za vođenje internetske stranice i društvenih mreža Udruge, te za komunikaciju i odnose s javnošću. Sukladno svom zaposlenju u Udruzi zadužena je za vođenje općih financija Udruge te financija projekata koje Udruga provodi. Organizator je i izvoditelj volonterskih akcija, konferencija, javnih tribina te organizator i koordinator poslovnih sastanaka i događanja unutar Udruge, ali i sudionik na događanjima ostalih Udruga civilnog društva. U sklopu gospodarske djelatnosti Udruge zadužena je za organizaciju, koordinaciju te ostale poslove koje obuhvaća upravljanje projektima i administracijom projekata, kao i za provođenje radionica.

Do zaposlenja na poziciji administrativnog referenta bila je projektna administratorica zaposlena po Projektu promicanja dječje participacije „Naša prava“. Višegodišnja je volonterka Udruge za lokalni razvoj „Turbina promjena“ te je sudjelovala u organizaciji i provedbi nekoliko projekata, među kojima i „Solarno stablo“, „Nismo sami“, "Prilika za nas", "Zajedno kroz dan". Svoje obrazovanje stekla je na Fakultetu političnih znanosti kao magistra novinarstva, te kao ekonomist u Srednjoj školi Jastrebarsko. Također, pohađala je brojne edukacije i seminare, među kojima i tečaj edukacije za pisanje i provedbu EU projekata u organizaciji Udruge za lokalni razvoj „Turbina promjena“.

 

75210194 910701099325089 2740605046596042752 n 

Dinko Đurić svoj rad u Udruzi započeo je početkom siječnja 2020. godine kao projektni administrator u sklopu Projekta usmjerenom unapređenju kvalitete života starijih osoba u lokalnoj zajednici „Staza sreće“. Prije zaposlenja, Dinko je bio dugogodišnji aktivni volonter Udruge "Turbina promjena", koji se uvijek i rado odazivao na sve volonterske aktivnosti u organizaciji Udruge. Redoviti je sudionik raznih edukacija i Erasmus + treninga. Kao projektni administrator zadužen je za koordiniranje provedbe projekta "Staza sreće", praćenje postizanja rezultata, organiziranje aktivnosti te za suradnju s partnerima, suradnicima i relevantnim institucijama. Projekt "Staza sreće" peti je projekt koji Udruga provodi u području pružanja socijalnih usluga starijim i nemoćnim osobama.

 

Antonija

Antonija Vučić pridružila se timu Udruge 1. lipnja 2020. godine, kao projektni administrator u okviru Projekta prevencije elektroničkog nasilja nad i među djecom "#IsključiNasilje 2". Svoje dugugodišnje iskustvo u vođenju, pisanju i provedbi projekata stekla je radom u mnogim organizacijama civilnog društva na području karlovačke županije. Kao projektni administrator zadužena je za koordiniranje cijelokupne provedbe projekta "#IsključiNasilje2".

Sponzori, donatori i partneri

Carpe_diem_logo.pngDrutvo_Naa_djeca_Karlovac_logo.pngGradska_Toplana_logo.jpgHEP_RGB.pngHK-logo-color.pngINKASATOR_LOGO_RGB.jpgKarlovac_logo_.jpgMDOMSP_logo.pngMcdonalds_logo.jpgNajbolji_prijatelj.pngOS-Grabrik-Logo-.jpgO_Draganii.pngO_Mahino_logo.pngZELENILO-LOGO.jpgZoo_villi_logo.pngistoa_logo.pnglogo_kole_banija.pnglogo_zoo_hobby.png
Go to top