unnamed

Mjesec listopad bio je mjesec međunarodne suradnje za zaposlenike Udruge za lokalni razvoj „Turbina promjena“. Udruga u svom radu neprestano ističe važnost međunarodne suradnje i povezivanje organizacija na europskoj razini. Također, orijentirani smo na izgradnju europskog identiteta i promicanje nediskriminacije na svakoj osnovi. Upoznavanje različitih kultura jedan je od načina osobnog i organizacijskog razvoja za koji se Udruga zalaže u svojim temeljnim djelatnostima.

Zaposlenik Udruge Tibor Zatezalo sudjelovao je u međunarodnom treningu „Peers to Peers (P2P)“ koji se održao u Poljskoj, Bystrzyca Klodzka u razdoblju od 10. listopada do 16. listopada 2016.

„Peers to Peers“ je projekt namijenjen osobama koje rade s mladima s manje mogućnosti, ali i osobama koje rade s mladima u okviru EVS (Europska volonterska služba) projekata i u svoje projekte žele uključiti mlade s manje mogućnosti. U projektu su sudjelovale organizacije koje imaju iskustva u EVS projektima, ali i organizacije koje tek započinju rad na projektima iz područja EVS - a, Erasmus + programa i uključivanja mladih s manje mogućnosti. Na treningu je prisustvovalo 29 osoba koje rade s mladima iz 28 organizacija iz 10 zemalja Europske unije (Hrvatska, Bugarska, Slovačka, Grčka, Italija, Portugal, Španjolska, Rumunjska, Češka i Poljska), te Turske. Također, svi će sudionici primiti „Youthpass“ certifikat koji potvrđuje sudjelovanje na treningu, ali i vrednuje iskustvo neformalnog učenje i kompetencije stečene kroz neformalno učenje. Vrednovanje kompetencija stečenih kroz neformalno učenje vrlo je važnu u svrhu osobnog razvoja, ali i u svrhu obrazovnih mogućnosti i zapošljivosti sudionika u budućnosti.

Ovim putem želimo zahvaliti udruzi Carpe Diem koja nam je pružila priliku da unaprijedimo ljudske resurse i međunarodnu dimenziju naše organizacije.

 

volonteri

Sponzori, donatori i partneri

Carpe_diem_logo.pngDrutvo_Naa_djeca_Karlovac_logo.pngGradska_Toplana_logo.jpgHEP_RGB.pngHK-logo-color.pngINKASATOR_LOGO_RGB.jpgKarlovac_logo_.jpgMDOMSP_logo.pngMcdonalds_logo.jpgNajbolji_prijatelj.pngOS-Grabrik-Logo-.jpgO_Draganii.pngO_Mahino_logo.pngZELENILO-LOGO.jpgZoo_villi_logo.pngistoa_logo.pnglogo_kole_banija.pnglogo_zoo_hobby.png
Go to top