phpFrxeGmAM

U organizaciji Agencije za mobilnost i programe Europske unije održana je 29. studenoga u Zagrebu Godišnja Erasmus + konferencija za područje mladih u povodu Poziva na podnošenje prijedloga za program Erasmus + za 2017. godinu.

Konferencija je započela pozdravnim govorom ravnateljice Agencije za mobilnost i programe Europske unije Antonije Gladović, a otvorenje je izvršio državni tajnik u Ministarstvu za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku dr. Marin Strmota u ime ministrice Nade Murganić, te je poručio da se programima u okviru Erasmus + programa potiče aktivnost mladih u društvu i volontiranje, te se stvara aktivno građanstvo.

Osim djelatnika Agencije za mobilnost i programe Europske unije koji su punoj dvorani sudionika predstavili Program Erasmus +, djelatnost Agencije za mobilnost i programe Europske unije, informacije o natječaju Erasmus + za 2017. godinu, korisne alate, Youthpass, Eurodesk i aktivnosti transnacionalne suradnje, sudionicima su se obratile i Petra Pekica iz Mreže mladih Hrvatske, te Anja Gvozdanović ispred Instituta za društvena istraživanja, te su predstavile temu strukturirani dijalog u području mladih.

U finalnom dijelu organizirano je predstavljanje primjera dobre prakse kroz projekte dosadašnjih korisnika Programa Erasmus + koji su prepoznati kao takvi, te panel diskusija.

Na Godišnjoj Erasmus + konferenciji za područje mladih sudjelovala je Branimira Penić iz naše Udruge.

AMPEU

 

 

 

 

volonteri

Sponzori, donatori i partneri

Carpe_diem_logo.pngDrutvo_Naa_djeca_Karlovac_logo.pngGradska_Toplana_logo.jpgHEP_RGB.pngHK-logo-color.pngINKASATOR_LOGO_RGB.jpgKarlovac_logo_.jpgMDOMSP_logo.pngMcdonalds_logo.jpgNajbolji_prijatelj.pngOS-Grabrik-Logo-.jpgO_Draganii.pngO_Mahino_logo.pngZELENILO-LOGO.jpgZoo_villi_logo.pngistoa_logo.pnglogo_kole_banija.pnglogo_zoo_hobby.png
Go to top