resized

Udruga za lokalni razvoj „Turbina promjena“ danas je održala konferenciju „Civilno društvo i mladi u Karlovcu“ u prostorijama Hotela Korana Srakovčić, s početkom u 10:00 sati. Konferencija je organizirana u sklopu inicijative mladih „Civilno društvo i mladi u Karlovcu“, koju je financijski podržao Grad Karlovac.

Ovom inicijativom željeli smo pružiti priliku organizacijama civilnog društva koje su aktivne u radu s mladima na području grada Karlovca da prezentiraju svoj rad usmjeren mladima i projekte koje su proveli za mlade i s mladima, kako bi potakli mlade grada Karlovca da sudjeluju u budućim aktivnostima organizacija civilnog društva. Potrebu smo ustanovili kroz aktivnu suradnju s organizacijama civilnog društva, te smo kroz zajednički rad prepoznali važnost predstavljanja i promoviranja aktivnosti koje provodimo s mladima i za mlade. Dosad na području grada Karlovca nije održana slična aktivnost, a potreba za promocijom rada i aktivnim uključivanjem mladih u naš rad postoji.  Cilj ove inicijative je bio je i organizirati „točku susreta“ organizacija civilnog društva, mladih ali i predstavnika lokalne samouprave koja neke od programa organizacija civilnog društva i financijski pomaže – između ostalog i ovu inicijativu.

Na konferenciju su se odazvali predstavnici i volonteri deset organizacija civilnog društva s područja grada Karlovca koje u svoj rad uključuju mlade i ovim putem im zahvaljujemo na sudjelovanju. Osim naše Udruge, koja je organizirala konferenciju, na istoj su sudjelovale sljedeće organizacije civilnog društva: Carpe Diem, LAG Vallis Colapis, Društvo Naša djeca Karlovac, ŽGK Korak, Izvan fokusa, Kinoklub Karlovac, KAoperativa, KA – MATRIX i Eko Pan. Predstavnica Grada, Renata Kučan, svojim je pozdravom započela konferenciju.

Osim konferencije, u sklopu inicijative mladih tiskana je i brošura istog naziva u kojoj se mogu naći informacije o aktivnostima koje organizacije civilnog društva provode za mlade i s mladima, te kontakt informacije o organizacijama civilnog društva koje su sudjelovale u ovoj inicijativi. Brošuru možete pronaći na sljedećem liku: Brošura - Civilno društvo i mladi u Karlovcu.

Inicijativu mladih „Civilno društvo i mladi u Karlovcu“ financira Grad Karlovac u iznosu od 2.850,00 kn.

Ovdje možete pronaći prezentacije koje su organizacije civilnog društva održale: Materijali s konferencije.

 

volonteri

Sponzori, donatori i partneri

Carpe_diem_logo.pngDrutvo_Naa_djeca_Karlovac_logo.pngGradska_Toplana_logo.jpgHEP_RGB.pngHK-logo-color.pngINKASATOR_LOGO_RGB.jpgKarlovac_logo_.jpgMDOMSP_logo.pngMcdonalds_logo.jpgNajbolji_prijatelj.pngOS-Grabrik-Logo-.jpgO_Draganii.pngO_Mahino_logo.pngZELENILO-LOGO.jpgZoo_villi_logo.pngistoa_logo.pnglogo_kole_banija.pnglogo_zoo_hobby.png
Go to top