travanj

Stigao je i zadnji mjesec provedbe aktivnosti po Projektu organiziranja dnevnih aktivnosti za starije osobe "Zajedno kroz dan". Naš posljednji mjesec druženja obilježili smo kroz kreativne radionice izrade visibaba, kroz obilježavanje Tjedna zdravlja, povodom kojeg smo izradili "Drvo zdravlja" s različitim voćkama, te kroz prikazivanje posljednje epizode kultne serije "Gruntovčani".

Ovim putem se želimo zahvaliti svim sudionicima ovog projekta, te izraziti žaljenje što je ovo divno druženje pri kraju. Međutim, prijavili smo projektni prijedlog na javni natječaj ranije ove godine, te očekujemo rezultate i usrdno se nadamo da ćemo nastaviti rad s našim divnim korisnicima.

U sklopu projekta nas još očekuje završna konferencija za medije, na kojoj ćemo prikazati rezultate projekta. Završna konferencija održat će se 30. travnja 2018. u 11:00 sati. Svi ste dobrodošli!

Projekt „Zajedno kroz dan“ financiran je od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, socijalnu politiku i mlade se provodi u suradnji sa Centrom za socijalnu skrb Karlovac.

Zapratite nas na:

Facebook stranica Zajedno kroz dan

 

volonteri

Sponzori, donatori i partneri

Carpe_diem_logo.pngDrutvo_Naa_djeca_Karlovac_logo.pngGradska_Toplana_logo.jpgHEP_RGB.pngHK-logo-color.pngINKASATOR_LOGO_RGB.jpgKarlovac_logo_.jpgMDOMSP_logo.pngMcdonalds_logo.jpgNajbolji_prijatelj.pngOS-Grabrik-Logo-.jpgO_Draganii.pngO_Mahino_logo.pngZELENILO-LOGO.jpgZoo_villi_logo.pngistoa_logo.pnglogo_kole_banija.pnglogo_zoo_hobby.png
Go to top