Dani otvorenih vrata Eu projekata

U okviru tradicionalnog obilježavanja Europskog tjedna, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije uz podršku Europske komisije organizira „Dane otvorenih vrata EU projekata“ koji će se održati u razdoblju od 6. do 13. svibnja 2018. godine.

I ove godine sudjelujemo u obilježavanju "Dana otvorenih vrata EU projekata", te ćemo predstaviti projekt razmjene mladih "Energija prirode" koji smo proveli 2017. godine. "Energija prirode" je bio naš prvi projekt u sklopu Erasmus + programa i na njega smo poprilično ponosni. Prema tome, ako želite znati zašto smo to ponosni na ovaj projekt, pridružite nam se na Šetalištu dr. Franje Tuđmana, kod žabe, 9. svibnja 2018. godine u razdoblju od 11:00 - 14:00 sati.

Cilj održavanja „Dana otvorenih vrata EU projekata“ je predstaviti projekte koji su svojom uspješnom provedbom dali doprinos razvoju lokalnih zajednica u područjima kao što su energetika, istraživanje i razvoj, kultura, obrazovanje, poduzetništvo, promet, zaštita okoliša, ruralni razvoj, socijalna uključenost, turizam, zdravlje i mnoga druga.

 

 

 

 

 

 

volonteri

Sponzori, donatori i partneri

Carpe_diem_logo.pngDrutvo_Naa_djeca_Karlovac_logo.pngGradska_Toplana_logo.jpgHEP_RGB.pngHK-logo-color.pngINKASATOR_LOGO_RGB.jpgKarlovac_logo_.jpgMDOMSP_logo.pngMcdonalds_logo.jpgNajbolji_prijatelj.pngOS-Grabrik-Logo-.jpgO_Draganii.pngO_Mahino_logo.pngZELENILO-LOGO.jpgZoo_villi_logo.pngistoa_logo.pnglogo_kole_banija.pnglogo_zoo_hobby.png
Go to top