rsz dsc 0040

Udruga za lokalni razvoj „Turbina Promjena“ nositelj je Projekta usmjerenog unapređenju kvalitete života starijih osoba u lokalnoj zajednici za 2018. godinu „Zlatne godine“.

Projekt „Zlatne godine“ financiran je od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku te će se provoditi u partnerstvu s Centrom za socijalnu skrb Karlovac i Gradom Karlovcem te suradnicima Obiteljskim domom za starije i nemoćne „MiVa“, Obiteljskim domom za starije i nemoćne „Nikola“ i Udrugom umirovljenika grada Karlovca, te gradskom četvrti Grabrik.

 Ciljevi zacrtani projektom su osvještavanje građana o važnosti podizanja kvalitete života starijih osoba kroz organiziranje dnevnih aktivnosti u lokalnoj zajednici, podizanje kvalitete života starijih osoba kroz organiziranje dnevnih aktivnosti u lokalnoj zajednici, osnaživanje volontera za rad sa starijim osobama kroz organiziranje dnevnih aktivnosti u lokalnoj zajednici i unapređenje sustava pružanja socijalnih usluga za starije osobe u ruralnim krajevima Karlovačke županije.

Glavne aktivnosti projekta su izrada baze podataka o korisnicima, uključivanje volontera u rad sa starijim osobama, izrada rasporeda volontiranja za volontere, organiziranje dnevnih aktivnosti za starije osobe u lokalnoj zajednici.

Ukupna vrijednost projekta je 69.000,00 kuna. Projekt se provodi na području Općine Draganić i grada Karlovca u razdoblju od 1. lipnja 2018. do 31. svibnja 2019. godine. 

 

volonteri

Sponzori, donatori i partneri

Carpe_diem_logo.pngDrutvo_Naa_djeca_Karlovac_logo.pngGradska_Toplana_logo.jpgHEP_RGB.pngHK-logo-color.pngINKASATOR_LOGO_RGB.jpgKarlovac_logo_.jpgMDOMSP_logo.pngMcdonalds_logo.jpgNajbolji_prijatelj.pngOS-Grabrik-Logo-.jpgO_Draganii.pngO_Mahino_logo.pngZELENILO-LOGO.jpgZoo_villi_logo.pngistoa_logo.pnglogo_kole_banija.pnglogo_zoo_hobby.png
Go to top