Nismo sami slika

Udruga za lokalni razvoj „Turbina promjena“ nositelj je projekta integracije starih i nemoćnih u život lokalne zajednice „Nismo sami“.

Projekt „Nismo sami“ financiran je od strane Ministarstva socijalne politike i mladih i provodit će se u partnerstvu s Gradom Karlovcem i Centrom za socijalnu skrb Karlovac. Cilj projekta „Nismo sami“ je izgradnja kapaciteta udruge za pružanje socijalnih usluga starim, nemoćnim i siromašnim osobama na području posebne državne skrbi u svrhu smanjenja siromaštva i socijalne isključenosti navedene populacije.

Neke od aktivnosti koje će se provesti projektom „Nismo sami“ su izrađivanje baze podataka o korisnicima, uključivanje volontera, akcije prikupljanja paketa pomoći za stare i nemoćne, izrađivanje i provedba plana obilaska i pružanja pomoći prema potrebama korisnika, te uređenje prostora u svrhu kvalitetnog provođenja vremena. Također, projektom će se provesti i edukacija namijenjena korisnicima na temu „Korištenje računala i interneta za početnike“ koja će obuhvatiti pet korisnika.

Projektom integracije starih i nemoćnih u život lokalne zajednice „Nismo sami“ nastoji se informirati javnost o samom projektu i o problematici starijeg i nemoćnog stanovništva, unaprijediti sustav pružanja socijalnih usluga za starije i nemoćne, te se želi poboljšati kvaliteta života starijih i nemoćnih.

Ukupna vrijednost projekta je 150.000, 00 kuna, a partneri su Grad Karlovac i Centar za socijalnu skrb Karlovac. Projekt će se provoditi na području Popović brda i Gornje Trebinje od 1.10.2015. do 30.9.2016.

Trend Radio
HRK
Radio Mrežnica
KA Portal

Grad Karlovac

Portal Novosti

 

volonteri

Sponzori, donatori i partneri

Carpe_diem_logo.pngDrutvo_Naa_djeca_Karlovac_logo.pngGradska_Toplana_logo.jpgHEP_RGB.pngHK-logo-color.pngINKASATOR_LOGO_RGB.jpgKarlovac_logo_.jpgMDOMSP_logo.pngMcdonalds_logo.jpgNajbolji_prijatelj.pngOS-Grabrik-Logo-.jpgO_Draganii.pngO_Mahino_logo.pngZELENILO-LOGO.jpgZoo_villi_logo.pngistoa_logo.pnglogo_kole_banija.pnglogo_zoo_hobby.png
Go to top