Održane dvije edukativne radionice na temu: "Što je energetski učinkovita kuća?" i edukativna radionica "Pametne kuće  - Europski primjer dobfre prakse" . Ove dvije edukativne radionice spojene su u jednu radionicu koja je kroz stručno predavanje za cilj imala podizanje svijesti građana o energetskoj učinkovitosti i važnosti iste, s posebnim naglaskom na poznavanje stanovništva s novim tehnologijama na području obnovljivih izvora energije i energetske učinkovitosti, te na informiranje o ugrađenim sustavima povećanja energetske učinkovitosti.

Edukativnu su radionicu održali. Žarko Latković, mag. ing. traff. predsjednik Udruge za lokalni razvoj „Turbina promjena“ i Emanuel Cipurić, mag. oec. voditelj projekta „Solarno stablo“, dana 20. kolovoza 2015. godine na adresi Izidora Kršnjavog 13a u Karlovcu.

 

volonteri

Sponzori, donatori i partneri

Carpe_diem_logo.pngDrutvo_Naa_djeca_Karlovac_logo.pngGradska_Toplana_logo.jpgHEP_RGB.pngHK-logo-color.pngINKASATOR_LOGO_RGB.jpgKarlovac_logo_.jpgMDOMSP_logo.pngMcdonalds_logo.jpgNajbolji_prijatelj.pngOS-Grabrik-Logo-.jpgO_Draganii.pngO_Mahino_logo.pngZELENILO-LOGO.jpgZoo_villi_logo.pngistoa_logo.pnglogo_kole_banija.pnglogo_zoo_hobby.png
Go to top