php2eefFRAM

Udruga za lokalni razvoj „Turbina promjena“ jučer je, 11.5.2017. godine, u Obiteljskom domu za starije i nemoćne osobe „Nobiles“ održala prvu u nizu radionica tradicionalnih vještina za starije i nemoćne u sklopu projekta „Prilika za nas“. Partneri na projektu su Udruga za lokalni razvoj „Turbina promjena“ i Centar za socijalnu skrb Karlovac, a projekt je financiran sredstvima iz državnog proračuna putem Ministarstva za demografiju, obitelj, socijalnu politiku i mlade. 


Radionicu tradicionalnih vještina održala je čipkarica Ivančica Cipurić. Radionici je prisustvovalo 15 starijih osoba, te projektna administratorica Branimira Penić i djelatnica udruge Petra Šegulić. Cilj radionica je upotpuniti slobodno vrijeme starijih osoba, upoznati ih s različitim tehnikama tradicionalnog veza, ali i omogućiti im prijenos svojih znanja i vještina mlađim generacijama (volonterima uključenim u projekt), te druženje. Radionice će se održavati do kraja trajanja projekta, odnosno do studenog.

Karlovački

KAportal

 

volonteri

Sponzori, donatori i partneri

Carpe_diem_logo.pngDrutvo_Naa_djeca_Karlovac_logo.pngGradska_Toplana_logo.jpgHEP_RGB.pngHK-logo-color.pngINKASATOR_LOGO_RGB.jpgKarlovac_logo_.jpgMDOMSP_logo.pngMcdonalds_logo.jpgNajbolji_prijatelj.pngOS-Grabrik-Logo-.jpgO_Draganii.pngO_Mahino_logo.pngZELENILO-LOGO.jpgZoo_villi_logo.pngistoa_logo.pnglogo_kole_banija.pnglogo_zoo_hobby.png
Go to top