veljača

Stigla nam je i veljača, mjesec maškara i ljubavi, te smo ga proveli kroz izrađivanje maski povodom maskembala, prikazivanje raznih maskenbalskih tradicija diljem svijeta, izrađivanje čestitaka za Valentinovo i igranje popularnih društvenih igara: “Domino”, “Sedmice”. Uz pomoć igara smo se zabavili a istovremeno su sudionice razvijale vlastite motoričke sposonosti, dom smo se kroz izradu maski osvrnuli da stare hrvatske o bičaje vezane uz maškare, ali i na globalnu kulturnu baštinu. Imali smo i kreativnu radionicu bojanja gdje su sudionice bojale razne predloške.

Projekt „Zajedno kroz dan“ financiran je od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, socijalnu politiku i mlade se provodi u suradnji sa Centrom za socijalnu skrb Karlovac.

Facebook Zajedno kroz dan

 

volonteri

Sponzori, donatori i partneri

Carpe_diem_logo.pngDrutvo_Naa_djeca_Karlovac_logo.pngGradska_Toplana_logo.jpgHEP_RGB.pngHK-logo-color.pngINKASATOR_LOGO_RGB.jpgKarlovac_logo_.jpgMDOMSP_logo.pngMcdonalds_logo.jpgNajbolji_prijatelj.pngOS-Grabrik-Logo-.jpgO_Draganii.pngO_Mahino_logo.pngZELENILO-LOGO.jpgZoo_villi_logo.pngistoa_logo.pnglogo_kole_banija.pnglogo_zoo_hobby.png
Go to top