28536810 10215951296764620 2011389157 n

Udruga za lokalni razvoj „Turbina promjena“ u prostorijama doma za starije i nemoćne „MiVa“, Draganić, održala je u srijedu 28. veljače 2018. u 10.00 sati kreativnu radionicu za korisnike doma na temu: „Tradicionalne vještine“.

Radionica je održana u sklopu provedbe projekta „Zajedno kroz dan“. Partneri na projektu su: Udruga za lokalni razvoj „Turbina promjena“, Centar za socijalnu skrb Karlovac i Obiteljski dom za starije i nemoćne „MiVa“, a financiran je od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, socijalnu politiku i mlade.

Kreativnu radionicu tradicionalnih vještina je održala naša stalna suradnica, profesionalna čipkarica, gospođa Ivančica Cipurić.

Cilj kreativne radionice bio je upoznati korisnike sa novim načinima štrikanja te izrada ukrasne platnene košarice za jaja i razne druge oblike. Korisnici radionice su pokazali veliko zanimanje za temom te se nakon radionice razvila rasprava o načinima štrikanja i raznim metodama uboda.

 

volonteri

Sponzori, donatori i partneri

Carpe_diem_logo.pngDrutvo_Naa_djeca_Karlovac_logo.pngGradska_Toplana_logo.jpgHEP_RGB.pngHK-logo-color.pngINKASATOR_LOGO_RGB.jpgKarlovac_logo_.jpgMDOMSP_logo.pngMcdonalds_logo.jpgNajbolji_prijatelj.pngOS-Grabrik-Logo-.jpgO_Draganii.pngO_Mahino_logo.pngZELENILO-LOGO.jpgZoo_villi_logo.pngistoa_logo.pnglogo_kole_banija.pnglogo_zoo_hobby.png
Go to top