BeFunky collage

Na ovogodišnjim Danima otvorenih vrata EU projekata u srijedu 9. svibnja od 11 do 14 sati u Radićevoj ulici (kod spomenika žabi) projekte namijenjene mladima predstavile su udruge Carpe Diem i Turbina promjena.

Udruga Carpe Diem trenutno provodi 8 EU projekata kao nositelj i kao partner, a na svom informativnom štandu predstavila je njih 6 koji se trenutno provode. Carpe Diem je nositelj projekata "Volonterska školica" i "Otisnuti pokreti – uključivanje mladih kroz umjetnost i kulturu" financiranih kroz Europski socijalni fond te projekata Europske volonterske službe Creative Thinking i Spread the Word financiranih kroz program Erasmus+. U ostalim projektima Carpe Diem je partner, a radi se o projektima "Zavrti promjenu" - projekt usmjeren razvoju volonterskih programa srednjoškolaca (nositelj: Ambidekster klub iz Zagreba) i "Most prema uspjehu" (nositelj: udruga OAZA iz Zagreba).

Udruga Turbina promjena predstavila je projekt razmjene mladih pod nazivom "Energija prirode" koji je proveden 2017. godine provedenog u okviru Erasmus + programa.

Tekst : Portal za mlade

 

volonteri

Sponzori, donatori i partneri

Carpe_diem_logo.pngDrutvo_Naa_djeca_Karlovac_logo.pngGradska_Toplana_logo.jpgHEP_RGB.pngHK-logo-color.pngINKASATOR_LOGO_RGB.jpgKarlovac_logo_.jpgMDOMSP_logo.pngMcdonalds_logo.jpgNajbolji_prijatelj.pngOS-Grabrik-Logo-.jpgO_Draganii.pngO_Mahino_logo.pngZELENILO-LOGO.jpgZoo_villi_logo.pngistoa_logo.pnglogo_kole_banija.pnglogo_zoo_hobby.png
Go to top