32489687 1712056975537103 4115023142848561152 n

Mreža mladih Hrvatske, Udruga gradova i Udruga općina održali su seminar: "Strukturiranim dijalogom do promjene u lokalnoj zajednici”. Seminar se organizirao u sklopu projekta strukturiranog dijaloga ”Lokalne priče: strukturirani dijalog kao pokretač lokalne promjene” koji je financiran od strane programa Erasmus+, a održao se u općini Viškovo. Na njemu je sudjelovala naša djelatnica Branimira Penić.

Seminar  je organiziran kako bi se mladima i predstavnicima jedinica lokalne i regionalne samouprave detaljnije predstavio strukturirani dijalog i mogućnosti njegove primjene u lokalnoj sredini, primjeri uspješnih projekata strukturiranog dijaloga i mogućnosti za njihovo financiranje kroz fondove Europske unije. Na seminaru su sudionici razvijali i vlastite projektne ideje koje smo potom prezentirati ostalim sudionicima kako bi mogli dobiti povratne informacije njih te ih unaprijediti prije same prijave.

Osim naše Branimira, na seminaru su sudjelovali i predstavnici Savjeta mladih Grada Karlovca, te predstavnica Grada Karlovca, te smo zajedničkim snagama razvili projektnu ideju za koju se nadamo da ćemo uskoro prijaviti.

Udruga gradova

Mreža mladih Hrvatske

 

volonteri

Sponzori, donatori i partneri

Carpe_diem_logo.pngDrutvo_Naa_djeca_Karlovac_logo.pngGradska_Toplana_logo.jpgHEP_RGB.pngHK-logo-color.pngINKASATOR_LOGO_RGB.jpgKarlovac_logo_.jpgMDOMSP_logo.pngMcdonalds_logo.jpgNajbolji_prijatelj.pngOS-Grabrik-Logo-.jpgO_Draganii.pngO_Mahino_logo.pngZELENILO-LOGO.jpgZoo_villi_logo.pngistoa_logo.pnglogo_kole_banija.pnglogo_zoo_hobby.png
Go to top