naslovna za članak

Udruga za lokalni razvoj "Turbina promjena" sudjelovala je na današnjem 10. Sajmu udruga koji je grad Karlovac organizirao u suradnji s udrugom Carpe Diem.

Brojne Udruge grada Karlovca okupile su se danas na Šetalištu dr. Franje Tuđman u Karlovcu kako bi predstavile svoje programe. Udruga je bilo raznih - od onih koje rade s djecom, mladima, umirovljenicima, zatim braniteljima, slijepim i slabovidnim osobama, plesne, sportske i brojne druge.

I Udruga za lokalni razvoj "Turbina promjena" ovom je prilikom predstavila svoju djelatnost, odnosno projekte koje je provodile te one koje još uvijek provodi. Osim samih projekata, Udruga je predstavile i svoje trenutačno najvažnije humanitarne aktivnosti, tj. jednu inicijativu te jedan lokalni, već svim Karlovčanima poznati projekt. Naime, radi se o Inicijativi mladih "KvizKa", odnosno organizaciji tri humanitarna kviza koji će se održati jednom mjesečno do kraja godine. Druga važna aktivnost je organizacija poznatog "Izbora za najmješanca grada Karlovca", koji će se održati 13. listopada na istom mjestu koje je danas okupilo brojne udruge. Oba projekta,tj, inicijative, humanitarnog su karaktera te se provode u suradnji s udrugom Najbolji prijatelj. Više informacija možete pronaći na službenim Facebook stranici udruge "Turbina promjena" - https://hr-hr.facebook.com/UdrugaZaLokalniRazvojTurbinaPromjena/.

DSC 0170

Tijekom današnjeg predstavljanja udruga održan je i Festival volonterizma u organizaciji udruge Carpe Diem koja svake godine proglašava najboljeg volontera/ku u četiri kategorije te dodjeljuje nagrade u svakoj od kategorija. Ove godine u ime udruge "Turbina promjena" za izbor su se prijavile i djelatnice i volonterke Udruge Petra Šegulić i Anamarija Garašić Severinac.

 

volonteri

Sponzori, donatori i partneri

Carpe_diem_logo.pngDrutvo_Naa_djeca_Karlovac_logo.pngGradska_Toplana_logo.jpgHEP_RGB.pngHK-logo-color.pngINKASATOR_LOGO_RGB.jpgKarlovac_logo_.jpgMDOMSP_logo.pngMcdonalds_logo.jpgNajbolji_prijatelj.pngOS-Grabrik-Logo-.jpgO_Draganii.pngO_Mahino_logo.pngZELENILO-LOGO.jpgZoo_villi_logo.pngistoa_logo.pnglogo_kole_banija.pnglogo_zoo_hobby.png
Go to top