E prirucnik Iskljuci Nasilje.jpg page 0001

U sklopu Projekta prevencije elektroničkog nasilja nad i među djecom „#IsključiNasilje“ osmišljen je, napisan i tiskan priručnik o prevenciji elektroničkog nasilja nad i među djecom.

Priručnik sadrži 25 stranica o elektroničkom nasilju nad i među djecom. Priručnik je napisan kako bi se informirala šira javnost o problematici današnjeg brzorastućeg problema elektroničkog vršnjačkog nasilja, odnosno takozvanog „cyberbullyinga“. U današnje vrijeme tehnologija jako brzo napreduje tako da možemo reći da danas nema osobe uključujući i djecu koja ne koriste internet. Internet donosi jako puno prednosti, ali i brojne nedostatke. Djeca i mladi ne mogu se sami nositi sa ovim problemom, tako je smisao pisanja i tiskanja ovog priručnika informirati sve roditelje, nastavnike, stručnjake, te širu javnost i sve zainteresirane, da postanu osjetljiviji o problematici „cyberbullyinga“, odnosno informiraniji o prevenciji elektroničkog nasilja nad i među djecom, koji u današnje vrijeme postaje sve veći i češći problem.

Više o samom pojmu takozvanog „cyberbullyinga“ možete pronaći u priručniku koji je postavljen na službenu web stranicu Udruge za lokalni razvoj „Turbina promjena“ i možete ga pronaći na sljedećem linku: Priručnik #IsključiNasilje.

 

volonteri

Sponzori, donatori i partneri

Carpe_diem_logo.pngDrutvo_Naa_djeca_Karlovac_logo.pngGradska_Toplana_logo.jpgHEP_RGB.pngHK-logo-color.pngINKASATOR_LOGO_RGB.jpgKarlovac_logo_.jpgMDOMSP_logo.pngMcdonalds_logo.jpgNajbolji_prijatelj.pngOS-Grabrik-Logo-.jpgO_Draganii.pngO_Mahino_logo.pngZELENILO-LOGO.jpgZoo_villi_logo.pngistoa_logo.pnglogo_kole_banija.pnglogo_zoo_hobby.png
Go to top