20191213 175719

 

Udruga za lokalni razvoj „Turbina promjena“, u partnerstvu s Knjižnicom za mlade i u suradnji s Udrugom „Mijau – Karlovac“, kroz projekt „KvizKa Vol. 2“, a koji financira Grad Karlovac, danas je organizirala i provela  zabavno – humanitarno - edukativni kviz općeg znanja za  mlade i građane.

Kviz se odvijao u Knjižnici za mlade, a sudjelovali su mladi i građani grada Karlovca i okolice. Ovo je druga godina zaredom kako je Udruga provela aktivnosti predviđene kroz projekt „KvizKa Vol. 2“. Obzirom na veliku zainteresiranost sudionika prošlogodišnje „KvizKe“, i ove godine, Udruga se odlučila na prijavu na Javni natječaj za financiranje projekata Udruga iz Proračuna Grada Karlovca za 2019. godinu, u partnerstvu s Knjižnicom za Mlade iz Karlovca, odnosno s Gradskom knjižnicom „Ivan Goran Kovačić“, a kroz koji je financijski odobrena provedba projekta „KvizKa Vol. 2“.

Ciljevi projekta su promoviranje neformalnog učenja kroz projektne aktivnosti i kvalitetno korištenje slobodnog vremena kroz neformalno učenje u sklopu kvizaškog natjecanja mladih i građana, osnaživanje za aktivno sudjelovanje u lokalnoj zajednici (posebno populacija mladih i građana), osnaživanje suradnje između Udruge za lokalni razvoj „Turbina promjena“, Gradske knjižnice „Ivan Goran Kovačić (Knjižnice za mlade) i Udruge za zaštitu i dobrobit životinja „Mijau – Karlovac“ te promoviranje važnosti volonterstva i humanitarnosti za razvoj lokalne zajednice.

Za sudjelovanje u kvizu bila je potrebna kotizacija u obliku hrane za pse koja će biti donirana Udruzi za dobrobit i zaštitu životinja „Mijau – Karlovac“. Drugu godinu zaredom, pobjedu je odnijela ekipa „Guess Who“; Valentina i Dorotea Ladika, Maja Sokač i Borna Bedić.

1. mjesto 1

Drugo mjesto zauzela je ekipa „Gin Team“; Marina Puškar, Josip Klarić i Mateo Tomačić, dok je treće mjesto zauzela ekipa „Jedanput Bili, Dvaput Zakasnili“; Josip Cerjak, Stella Šimunić, Tomislav Bošnjak i Ružica Baćak.

2. mjesto 1

3. mjesto

Ekipe prvih triju mjesta osvojile su vrijedne nagrade u obliku poklon bonova i zahvalnica. Također, i ove godine, svi sudionici kviza izrazili su želju za ponovnom provedbom ovakvih predblagdanskih humanitarno – zabavno – edukativnih aktivnosti, čime je Udruga za lokalni razvoj „Turbina promjena“ dobila dodatnu motivaciju za prijavom istih na Javni natječaj za financiranje projekata Udruga iz Proračuna Grada Karlovca za 2020. godinu i organizacijom kviza ovog tipa u narednoj godini.

 

volonteri

Sponzori, donatori i partneri

Carpe_diem_logo.pngDrutvo_Naa_djeca_Karlovac_logo.pngGradska_Toplana_logo.jpgHEP_RGB.pngHK-logo-color.pngINKASATOR_LOGO_RGB.jpgKarlovac_logo_.jpgMDOMSP_logo.pngMcdonalds_logo.jpgNajbolji_prijatelj.pngOS-Grabrik-Logo-.jpgO_Draganii.pngO_Mahino_logo.pngZELENILO-LOGO.jpgZoo_villi_logo.pngistoa_logo.pnglogo_kole_banija.pnglogo_zoo_hobby.png
Go to top