Educiraj se 1

Danas je održana posljednja od četiri radionice prvog ciklusa radionica po projektu punog naziva – EdUciraj se! – projekt edukacije djece i mladih o prednostima Europske unije.

Tako su učenici sedmih razreda osnovnih škola grada Karlovca i to OŠ Banija, OŠ Grabrik, OŠ Dragojle Jarnević i OŠ Dubovac, u prvom ciklusu radionica pod nazivom „EU i njene institucije“ imali priliku naučiti što je to zapravo Europska unija, kako je nastala, s kojim ciljem, koje su njene institucije te čemu služe.

Educiraj se 2

Učenici škola sudionica u projektu su u ovom početnom ciklusu radionica stekli neka nova znanja te proširila već postojeća znanja o Europskoj uniji, dok će naredna dva ciklusa biti posvećena upravo njima, odnosno stjecanju znanja o tome što članstvo Hrvatske u Europskoj uniji znači za sve građane, a posebno što znači za mlade te koje su to prednosti i mogućnosti koje EU pruža njima kao mladima.

 

 

volonteri

Sponzori, donatori i partneri

Carpe_diem_logo.pngDrutvo_Naa_djeca_Karlovac_logo.pngGradska_Toplana_logo.jpgHEP_RGB.pngHK-logo-color.pngINKASATOR_LOGO_RGB.jpgKarlovac_logo_.jpgMDOMSP_logo.pngMcdonalds_logo.jpgNajbolji_prijatelj.pngOS-Grabrik-Logo-.jpgO_Draganii.pngO_Mahino_logo.pngZELENILO-LOGO.jpgZoo_villi_logo.pngistoa_logo.pnglogo_kole_banija.pnglogo_zoo_hobby.png
Go to top