mladi danas 1

Projekt „Mladi za mlade“ nastavlja sa svojim aktivnostima u općini Krašić.

Od početka lipnja do danas, provedeno je sveukupno pet edukativnih radionica; dvije na temu pisanja životopisa u izvedbi naše stalne stručne suradnice Valentine Gambirože i tri na temu volonterstva i menadžmenta volonterstva u izvedbi kolegice Marine Stepinac.

Predviđena planirana eko akcija čišćenja javnog kupališta u općini Krašić, u lipnju, nažalost je otkazana zbog lošeg vremena, no ista će se održati u narednim ljetnim danima, o čemu ćemo vas pravovremeno obavijestiti.

Kroz sljedeći tjedan nas očekuju tri edukativne radionice na temu biodinamičke poljoprivrede, koje nam je pripremila Katarina Bencetić, a o točnom datumu i terminu održavanja radionica, pratite našu službenu Facebook stranicu projekta Projekt „Mladi za mlade“. Ukoliko želite sudjelovati u besplatnim radionicama biodinamičke poljoprivrede (ili u bilo kojem narednom ciklusu radionica/aktivnosti, kontaktirajte nas putem maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili nas posjetite na dan održavanja radionica u općinskoj vijećnici u Krašiću.

U kolovozu, točnije 12. kolovoza, u sklopu obilježavanja Međunarodnog dana mladih, očekuje nas biciklijada, na koju će se moći prijaviti svi željni dobre zabave i rekreacije. O detaljima nadolazeće biciklijade također uskoro čitajte na službenoj stranici projekta Projekt „Mladi za mlade“.

Stay tuned !

 

 

 

volonteri

Sponzori, donatori i partneri

Carpe_diem_logo.pngDrutvo_Naa_djeca_Karlovac_logo.pngGradska_Toplana_logo.jpgHEP_RGB.pngHK-logo-color.pngINKASATOR_LOGO_RGB.jpgKarlovac_logo_.jpgMDOMSP_logo.pngMcdonalds_logo.jpgNajbolji_prijatelj.pngOS-Grabrik-Logo-.jpgO_Draganii.pngO_Mahino_logo.pngZELENILO-LOGO.jpgZoo_villi_logo.pngistoa_logo.pnglogo_kole_banija.pnglogo_zoo_hobby.png
Go to top