Daj sapu

Udruga za lokalni razvoj „Turbina promjena“ potpisala je Ugovore o sufinanciranju projekta „Daj šapu!“ te tako osigurala četvrtu godinu provođenja spomenutog projekta.

Punim nazivom Projekt osvještavanja građana o važnosti udomljavanja napuštenih životinja i odgovorne skrbi za životinje „Daj šapu!“ ove godine sufinanciraju Grad Karlovac (Ured gradonačelnika) u iznosu od 5.000,00 kuna te tvrtke Zelenilo d.o.o. u iznosu od 5.000,00 kuna te Gradska toplana d.o.o. u iznosu od 2.000,00 kuna.

Ciljevi projekta su osvještavanje građana o važnosti udomljavanja napuštenih životinja i odgovorne skrbi za životinje, edukacija djece školske i vrtićke dobi u cilju zbližavanja i gradnje humanog odnosa prema životinjama, razvijanje svijesti i odgovornog vlasništva, te obuka mladih volontera u cilju zbližavanja i gradnje humanog odnosa prema životinjama, razvijanje svijesti i odgovornog vlasništva.

Najvažnije aktivnosti po Projektu „Daj šapu!“ ove godine su: Izbor za najmješanca grada Karlovca u sklopu kojeg će se i ove godine tiskati kalendari s fotografijama pasa za udomljavanje s ciljem prikupljanja donacija za pse u skloništima, Facebook izbor za najmješanca, provedba edukativnih radionica za dječje vrtiće te osnovne škole grada Karlovca, izrada magneta sa životinjskim motivima te brojne druge.

Kao i do sada, u sklopu Izbora za najmješanca grada Karlovca koji će se održati povodom Svjetskog dana zaštite životinja, koji se obilježava 4. listopada svake godine, prikupljat će se donacije za pse koji čekaju svoj „zauvijek dom“, a projektom se nastoji promovirati udomljavanje pasa umjesto kupnje istih, kao i važnost zaštite životinja i razvijanje humanog odnosa prema njima.

Ovim putem zahvaljujemo našim donatorima koji su omogućili da i ove godine nastavimo s Projektom "Daj šapu!" te na taj način promičemo važnost udomljavanja i odgovorne skrbi za životinje.

Anamarija Garašić Severinac

 

volonteri

Sponzori, donatori i partneri

Carpe_diem_logo.pngDrutvo_Naa_djeca_Karlovac_logo.pngGradska_Toplana_logo.jpgHEP_RGB.pngHK-logo-color.pngINKASATOR_LOGO_RGB.jpgKarlovac_logo_.jpgMDOMSP_logo.pngMcdonalds_logo.jpgNajbolji_prijatelj.pngOS-Grabrik-Logo-.jpgO_Draganii.pngO_Mahino_logo.pngZELENILO-LOGO.jpgZoo_villi_logo.pngistoa_logo.pnglogo_kole_banija.pnglogo_zoo_hobby.png
Go to top