1

25. travnja 2019. godine Udruga za lokalni razvoj „Turbina promjena“, potpisala je Ugovor o sufinanciranju provedbe projekta „KvizKa Vol. 2“ s Gradom Karlovcem u vrijednosti od 3.000,00 HRK. 

Ovo je druga godina zaredom kako će Udruga provesti aktivnosti predviđene kroz projekt „KvizKa Vol. 2“. S obzirom na veliku zainteresiranost sudionika prošlogodišnje „KvizKe“, i ove godine, Udruga se odlučila na prijavu na Javni natječaj za financiranje projekata Udruga iz Proračuna Grada Karlovca za 2019. godinu, u partnerstvu s Knjižnicom za Mlade iz Karlovca, odnosno s Gradskom knjižnicom „Ivan Goran Kovačić“.

Sve aktivnosti su predviđene za prosinac ove godine, pa tako i organizacija, odnosno provedba jednog zabavno – humanitarno – edukativnog kviza općeg znanja za mlade i građane. Ove smo godine odlučili uključiti mlade i ostale građane te tako omogućiti sudjelovanje u kvizu svim zainteresiranim od 15 – 60 godina. Time želimo uključiti što više sudionika u zabavno – humanitarno – edukativni kviz općeg znanja.

Sve prikupljene donacije u obliku kotizacije za sudjelovanje u kvizu, bit će donirane Udruzi za dobrobit i zaštitu životinja „Mijau – Karlovac“. O svim detaljima provedbe i prijave na kviz, moći ćete se informirati na službenoj web stranici i društvenim mrežama Udruge te eventu na Facebook stranici početkom listopada ove godine.

 

 

 

Petra Šegulić

 

volonteri

Sponzori, donatori i partneri

Carpe_diem_logo.pngDrutvo_Naa_djeca_Karlovac_logo.pngGradska_Toplana_logo.jpgHEP_RGB.pngHK-logo-color.pngINKASATOR_LOGO_RGB.jpgKarlovac_logo_.jpgMDOMSP_logo.pngMcdonalds_logo.jpgNajbolji_prijatelj.pngOS-Grabrik-Logo-.jpgO_Draganii.pngO_Mahino_logo.pngZELENILO-LOGO.jpgZoo_villi_logo.pngistoa_logo.pnglogo_kole_banija.pnglogo_zoo_hobby.png
Go to top